Rreth Nesh

“Në Kobenhavn Lounge bukuria dhe shija do të zgjojnë të gjitha shqisat tuaja.”

Ushqim i pregaditur sipas recetave daneze, ku shërbejmë BBQ smoked Burgera dhe Pizza të pjekura me dru.

Ne e konsiderojmë Kobenhavn Lounge një vend ku do të gjeni jo vetëm burgerë dhe pizza të mrekullueshme, por edhe një vend atraktiv në qytet. Ne besojmë se çdo veprim i vogël ka rëndësi, ndaj jemi të fokusuar të bëjmë më të mirën në të gjithë hapat tanë; kujdesi për shërbimin ndaj klientëve dhe krijimin e një ambienti të mirë pune për ekipin tonë.

Cilësia e lartë është e rëndësishme për kualitetin tonë, të gjithë meritojnë të hanë përbërësit më cilësor. Kjo është arsyeja pse ne jemi krenarë që koncepti jonë ofron cilësi të lartë, por me një çmim të përballueshëm.

Është një përgjegjësi dhe një traditë që synojmë ta vazhdojmë!

Ambienti

Një vend atraktiv ku shërbejmë burgerët më të shijshëm dhe pizza te pjekura me dru, sigurisht gjithmonë me buzëqeshje.

terraca

Tarraca e mrekullueshme panoramike ku ndodhet Kobenhavn Lounge, është perfekte për ditët e nxehta të verës.

“Burger fantastik i shijshëm, patate të skuqura shumë krokante dhe një shërbim shumë miqësor. Çmimi ishte vërtet i mirë, veçanërisht duke pasur parasysh cilësinë e ushqimit dhe vendndodhjen.”
A. Selimi
“Shumëllojshmëria që Kobenhavn ofron është e përsosur dhe çdo ushqim ka shijen e vet unike. Patatet e skuqura janë gjithashtu të mahnitshme.”
S. Mustafi
“Vendi i preferuar i burgerëve dhe pizave te pjekura me dru. Shija, koncepti, prezantimi dhe cilësia janë të pakrahasueshme.”
B. Ismaili